flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На базі Запорізького апеляційного суду НШСУ проведено періодичне навчання суддів Запорізького регіону

24 червня 2019, 13:07
        20 червня 2019 року на базі Запорізького апеляційного суду Дніпровським регіональним відділенням НШСУ для суддів  ‍‍Запорізького регіону проведено  семінар-практикум на тему: «Перехід права власності на земельну ділянку. Особливості розгляду земельних спорів».

         

         Від Заводського районного суду міста Запоріжжя участь в семінарі взяла суддя - Юлія Ігорівна Ретинська. 

         Вітальними  словами  захід  відкрив голова Запорізького апеляційного суду Валерій Бєлка, який наголосив на актуальності теми семінару та побажав присутнім  плідної роботи.

         На початку семінару  слухачам продемонстровано уривок фільму «Кайдашева сім’я  та  обговорено  загальні  положення  судового  розгляду  земельних  спорів.

      У ході семінару судді поглибили свої знання по темам: «Права на землю. Права власності, користування, сервітут», «Набуття права на землю. Приватизація», «Гарантії прав на землю. Особливості  вирішення  окремих  категорій земельних спорів».

         Під час навчання викладачі  використовували  презентації  Power point; Крім лекцій тренери проводили  практичні заняття в малих групах, експрес-опитування з використанням клікерів з подальшим обговоренням, та модеровані дискусії.

          По закінченню семінару слухачі заповнили анкети щодо рівня якості викладання, актуальності і ґрунтовності змісту програми.

    Усім присутнім суддям були вручені сертифікати Національної школи суддів України.

За повідомленням прес-служби суду