flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про стан розгляду справи за обвинуваченням директора ТОВ «ЗТМК» Сивака В.В.

07 березня 2019, 14:23

У зв’язку з наявним суспільним резонансом до кримінальної справи за обвинуваченням директора ТОВ «ЗТМК» Сивака В.В., Заводський районний суд м. Запоріжжя офіційно інформує про наступне.

Кримінальна справа знаходиться в провадженні Заводського районного суду м. Запоріжжя з 14 серпня 2017 року по теперішній час. За даний період було призначено 28 судових засідань, з яких 3 судових засідання не відбулося через неявку сторони обвинувачення, 3 – через неявку сторони захисту, 1- через неявку обвинуваченого, 2 – у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю суддів колегії (Сінєльник Р.В. та Марченко Н.В.), 2 – через перебування судді колегії Сінєльника Р.В. у нарадчій кімнаті по іншій кримінальній справі.

Розгляд 9 судових засідань було відкладено у зв’язку із надходженням клопотання від  сторони обвинувачення, 1 судове засідання було відкладене через задоволення клопотання сторони захисту, у 3 засіданнях було оголошено перерву у зв’язку із викликом свідків, у 1 судовому засіданні будо оголошено перерву через надмірну тривалість розгляду.

 Наразі розгляд справи в суді триває. Наступні судові засідання призначені на 11-00 годину 19 березня 2019 року та 11-00 годину 20 березня 2019 року.

  За повідомленням прес-служби суду