flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся тренінг на тему “Методика підготовки та проведення тренінгів у НШСУ”.

03 березня 2020, 15:56

В період з 2–3 березня 2020 року в Києві Національна школа суддів України провела методологічний тренінг для викладачів “Методика підготовки та проведення тренінгів у НШСУ”.

У процесі розробки цього тренінгу були враховані всі критерії, методики та підходи, визначені Концепцією національних стандартів суддівської освіти щодо викладання для суддів. Вони якнайкраще допоможуть тренерам набути необхідних умінь і практичних навичок, які можна буде застосовувати у процесі підготовки суддів.

Під час роботи на тренінгу його слухачки  та слухачі опановують інтерактивні методи викладання, знайомляться з особливостями підготовки й проведення тренінгів, спираючись не лише на методологічні аспекти викладання, а й на психологічні особливості роботи із суддівською аудиторією.

У ході занять також досліджувались окремі методи викладання, розглядались типові помилки в роботі з аудиторією та шляхи їх вирішення для покращення якості викладання.

Тренінг з колегами проводили судді Ольга ШаповаловаЛариса ТрофімоваЛілія Карабак, Дмитро Кратко, працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Тамара ЗакревськаОлександр Здебський та Богдан Остудімов.

В данному тренінгу взяла участі і суддя Заводського районного суду м. Запоріжжя Лариса Вікторівна Безлер. 

Прес служба суду