flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар з питань електронного декларування

26 лютого 2020, 11:25

Працівники апарату Заводського районного суду м. Запоріжжя взяли участь у семінарі "Новели антикорупційного законодавства з питань електронного декларування", що відбувся 25 лютого в режимі відеоконференцзв'язку.

В ході семінару викладачка Національної школи суддів України Наталія Ахтирська розповіла про основні новели антикорупційного законодавства стосовно електронного декларування та дотримання вимог фінансового контролю, зокрема щодо  зміни самої форми електронної декларації, переліку суб’єктів декларування, норми щодо подання виправленої декларації, переліку відомостей, які декларант зазначає щодо себе та членів своєї сім’ї, уточнення до понять «члени сім’ї» та «близькі особи», а також щодо підстав подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.

Крім того, йшлося про деталі електронного декларування у 2019 році, найбільш поширені питання при заповненні декларацій та відповідальність за порушення антикорупційного законодавства.

Навчальний захід організований Національною школою суддів України згідно календарного плану періодичного навчання суддів та працівників апарату суду з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації на 2020 рік.

Трансляція семінару здійснювалась Національною школою суддів України у відкритому режимі через її ВЕБ-сайт.

 

25 лютого 2020, 15:37

   

Прес служба