flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Сінєльнік Руслан Васильович прийняв участь у сертифікаційній програмі Training European Studies EU2U а також у церемонії підняття прапору ЄС біля КНУ ім. Шевченка!!!

10 травня 2023, 14:37

Суддя Заводського районного суду м. Запоріжжя Сінєльнік Руслан Васильович прийняв у часть у сертифікаційній програмі Training European Studies EU2U, яку було проведено Київським національним універсітетом імені Тараса Шевченка та успішно отримав відповідний сертифікат. 

Також, 9 травня Київським національним універсітетом імені Тараса Шевченка, з нагоди святкування Дня Європи, на щоглі перед Головним корпусом КНУ імені Тараса Шевченка символічно підняли прапор Євроспілки, зірки на якому символізують єдність європейських народів. У церемонії підняття прапору прийняли участь випускники  сертифікаційної програми Training European Studies EU2U та керівник відділу співпраці Представництва ЄС в Україні Фредерік Куне.

Відкриваючи церемонію підняття прапора ЄС біля головного Червоного корпусу Університету, ректор КНУ Володимир Бугров нагадав, що насправді Україна була частиною Європи від самого початку свого існування. І зараз українці не лише відстоюють свою незалежність на полі бою, а й пишуть новий розділ історії Вільної Європи. Ректор подякував європейським друзям і партнерам за підтримку в часи жорстокої російської навали.

  

                

 

 

 

 

 

 Прес-служба.