flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових процесів!!!

19 липня 2022, 10:00

Шановні учасники судових процесів!

 

Заводський районний суд м. Запоріжжя продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запроваджено воєнного стану.

⠀⠀ ⠀⠀

Роз’яснюємо, що в умовах воєнного стану поважними причинами неявки до суду можуть бути задіяння до функціонування критичної інфраструктури, вступ до Збройних сил України, територіальної оборони, добровольчих воєнних формувань та інших форм протидії збройної агресії проти України, або не можуть прибути в суд у зв'язку наявністю небезпеки при сигналах повітряної тривоги тощо.

 

Звертаємо увагу, що Заводський районний суд м. Запоріжжя першочергово  забезпечує розгляд справ:

 які підлягають невідкладному розгляду слідчими суддями, згідно Кримінального процесуального кодексу України;

- які пов’язані з розглядом кримінальних правопорушень щодо осіб, які тримаються під вартою та їх розгляд  пов’язаний  з продовженням строків тримання під вартою;

- справ про адміністративні правопорушення,  де спливають строки накладення  адміністративного стягнення.

Участь у судових засіданнях також відбувається дистанційно з використанням відеоконференцзв'язку (як альтернатива система "EasyCon").

Пропонуємо Вам скористатись можливістю звернення до суду засобами поштового зв’язку (вул. Лізи Чайкіної, 65, м. Запоріжжя, 69106); електронною поштою  inbox@zv.zp.court.gov.ua  (за наявності електронного цифрового підпису); через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» та утриматися від відвідування суду.

 Отримати інформацію про рух справи можна в розділі «СТАН РОЗГЛЯДУ СПРАВ» або натиснувши на посилання - https://court.gov.ua/fair/sud0809/