flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Заводського районного суду м. Запоріжжя! Карантин в Україні продовжено до 30 червня 2021 року

22 квітня 2021, 12:15
 
 

    21 квітня 2021 року на засіданні Кабінет міністрів продовжив режим надзвичайної ситуації через пандемію коронавірусу в Україні до 30 червня.

    Для мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, Заводський районний суд м. Запоріжжя звертається до громадян, які не є учасниками судових процесів з проханням утриматися від візиту до суду. Громадян, які є учасниками судових процесів просимо утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін.

    Звертаємо увагу, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор), що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

    Також просимо громадян утриматися від візиту до суду, якщо є ознаки будь-якого вірусного захворювання. 

     Нагадуємо, що документи можна подати засобами поштового та  електронного зв’язку, через електронний кабінет в підсистемі «Електронний суд» за посиланням  https://cabinet.court.gov.ua/ 

 Як звернутися до суду:

  • Поштою  на адресу: вул. Лізи Чайкіної, 65 м. Запоріжжя, 69106;
  • електронною поштою: inbox@zv.zp.court.gov.ua;
  • телефоном: 099-55-49-125

Вся  актуальна інформація розміщується на офіційному веб-сайті Заводського районного суду м. Запоріжжя: https://zv.zp.court.gov.ua/sud0809/

 Прес-служба суду