flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів !!!

08 квітня 2021, 10:46
 
 

    У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в місті Запоріжжі на гостру респіраторну хворобу COVID-19,  спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2,  підвищенням рівня захворюваності населення,  Заводський районний суд  м. Запоріжжя звертається до громадян, які є учасниками судових процесів з проханням утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають їх обов'язкової присутності. 

    Звертаємо увагу, що вхід до приміщення суду здійснюється виключно з використанням засобів індивідуального захисту (маска чи респіратор), що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

    Також просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо є ознаки будь-якого вірусного захворювання. 

    Рекомендуємо учасникам  судових процесів брати участь у судовому засіданні  за допомогою  відеоконференції  поза  межами приміщення суду (Зразок заяви). З  покроковою інструкцією можна ознайомитися за посиланням: https://court.gov.ua/press/news/928380Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду .    

    Нагадуємо, що документи можна подати засобами поштового, факсимільного та електронного зв’язку, через електронний кабінет в підсистемі «Електронний суд» за посиланням https://cabinet.court.gov.ua/.

Як звернутися до суду:

  • Поштою  на адресу: вул. Лізи Чайкіної, 65, м. Запоріжжя, 69106;
  • електронною поштою: inbox@zv.zp.court.gov.ua 
  • телефоном: 099-55-49-125

Вся  актуальна  інформація розміщується на офіційному веб-сайті Заводського районного суду м. Запоріжжя: https://zv.zp.court.gov.ua/sud0809/

Просимо із розумінням поставитися  до  тимчасових карантинних заходів.

 Прес-служба суду