flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Заводського районного суду м. Запоріжжя завітали студенти

24 березня 2021, 08:32

У ЗНУ експерти правової галузі активно залучають до освітнього процесу підготовки майбутніх юристів

 

 

Нещодавно студенти 3 курсу рівня вищої освіти бакалавр заочної форми здобуття освіти спеціальностей  «Право» завітали до Заводського районного суду м. Запоріжжя.

 

Студенти провели дуже цікавий день та побували на розгляді судових справ під головуванням судді Заводського районного суду міста Запоріжжя, к.ю.н., доцента, доцента кафедри кримінального права та правосуддя Руслана Сінєльніка. Зокрема, для юних правників влаштували ознайомчу екскурсію. Руслан Васильович детально розповів їм про роботу та структуру суду та провів екскурсію. Студенти побували у залах судових засідань суду, які оснащені на сучасними технічними засобами для участі осіб в судовому засіданні в режимі відео конференції.

Майбутні юристи мали змогу бути присутніми на судових засіданнях. Студенти долучилися до слухання трьох кримінальних проваджень за кримінальними правопорушеннями за ч. 2 ст. 187 ККУ (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Варто зауважити, що такий досвід має особливе значення в освітньому процесі під час здобуття практичних компетентностей та спеціальних навичок у сфері професійної діяльності юриста.

 

 

 Прес-служба суду