flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під охорону Служби судової охорони перейшов Заводський районний суд м. Запоріжжя

15 жовтня 2020, 17:38

Заводський районний суд м. Запоріжжя знаходиться під охороною Служби судової охорони

 
 

Сьогодні 15 жовтня 2020 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони в Запорізькій області заступили на охорону Заводського районного суду м. Запоріжжя, який став вже шостим районним судом Запорізького регіону, який охороняється цим державним органом.

Під час процедури прийняття суду під охорону начальник Територіального управління Служби судової охорони в Запорізькій області Олександр Корсун вручив голові Заводського районного суду м. Запоріжжя Нінель Марченко символічний сертифікат Служби  з її девізом «Професійність, пильність та безпека правосуддя» та запевнив, що співробітники служби докладуть усіх зусиль задля того щоб забезпечити безпеку судових засідань, а також охорону приміщення, суддів та працівників апарату суду.

Голова Заводського районного суду м. Запоріжжя Нінель Марченко привітала співробітників служби в очолюваному нею суді та висловила впевненість, що зміни в організації охорони та підтримання громадського порядку в суді виправдають усі очікування працівників судової гілки влади.

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області Ірина Бєлікова відзначила, що з початку роботи Служби судової охорони Запорізькому регіоні місцеві суди області отримали позитивний досвід командної роботи та очікують на перехід під охорону ССО.