flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді навчали справедливості учнів Запорізької загальноосвітньої школи № 33

20 листопада 2018, 16:44

Сьогодні, 20 листопада 2018 року, судді Заводського районного суду м. Запоріжжя – Юлія Ігорівна Ретинська та Лариса Вікторівна Безлер підтримали Всеукраїнську акцію «Урок Справедливості», організовану Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Судді завітали до Запорізької загальноосвітньої школи № 33 та провели там урок, присвячений темі правосуддя.

Дітям було презентовано мультфільм «Кінь проти Хом’яка», після перегляду якого учні спробували себе у ролі суддів та вчилися приймати виваженні рішення, а також знаходити компроміс у вирішенні тієї чи іншої суперечки. Кожен висловлював аргументи «за» і «проти», доводив свою думку. І, безперечно, всі зрозуміли, що справедливим бути дуже нелегко!

Дякуємо учням за цікаву бесіду, активну участь, креативні відповіді, неймовірні враження та позитивні емоції від їх відповідей.

Окрема подяка керівництву Запорізької загальноосвітньої школи № 33 за плідну співпрацю і можливість отримати задоволення від цікавого спілкування з дітьми.

Навчальні заклади, які бажають взяти участь у Всеукраїнській акції «Урок Справедливості» можуть подати заявку он-лайн, заповнивши форму - https://goo.gl/forms/LVtgyyctF8950ia03.

У разі виникнення будь-яких питань щодо організації заходу, ви можете направити повідомлення Асоціації розвитку суддівського самоврядування України у соціальній мережі «Фейсбук», після чого з Вами обов`язково зв’яжуться організатори Акції.

Прес-служба

Заводського районного суду м. Запоріжжя