flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Довгаль Андрія Даниловича та Довгаль Євгена Даниловича!!!

24 квітня 2024, 10:55

Заводський районний суд м. Запоріжжя

 

 

Справа № 332/648/24

Провадження № 2/332/1172/24

 

 

Оголошення

про виклик до суду

 

Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 121 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

Заводський районний суд м. Запоріжжя ставить до відома Довгаль Андрія Даниловича та Довгаль Євгена Даниловича – відповідачів в рамках цивільної справи № 332/648/24 за позовом Потьомкіної Світлани Олексіївни, інтереси якої представляє адвокат Харьков Віталій Олександрович, до Довгаля Андрія Даниловича, Довгаля Євгена Даниловича, треті особи: департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради, Потьомкіна Анжела Едуардівна, Потьомкін Едуард Олегович, Журавель Зінаїда Олексіївна Бобильов Микита Спартакович, в інтересах якого діє законний представник – мати Журавель Зінаїда Олексіївна, Бобильова Анастасія Спартаківна, в інтересах якої діє законний представник – мати Журавель Зінаїда Олексіївна, про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, що судове засідання з розгляду даної справи відбудеться о 11-00 год. 04.06.2024 за адресою: м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, буд. 65, каб. 8. Головуючий суддя у справі Яцун О.С.

З моменту розміщення цього оголошення на офіційному сайті Заводського районного суду м. Запоріжжя Довгаль Андрій Данилович та Довгаль Євген Данилович вважаються повідомленими про дату судового засідання.

 

 

Головуючий суддя                                                    О.С. Яцун